Sit'n Walk Sessie - ervaren én leren | zondag 3 december 2023

item 1 van 1
€ 65,00

Sit'n Walk Sessie - ervaren én leren

Locatie: Duingebied Meijendel, Wassenaar

Begeleiding: Arjan Ketelaar, Wil van Kessel

Datum: zondag 3 december 2023 

Tijd: 10.30-13.30 uur

Kosten: € 65

Je wordt midden in de natuur verwelkomd. We starten met de intenties die je meeneemt naar de Sit'n Walk sessie. Met enkele ademhalings- en beweegoefeningen breng je je hoofd en lichaam tot rust en bereid je je voor op het volle gewaar zijn van jezelf, in de natuur.

Je zoekt een plek in de buurt van de startlocatie en neemt daar plaats, op een zelf meegebracht kussen, picknickkleedje of dekentje. Je richt je zintuigen op alles wat om je heen is en keert vervolgens naar binnen. Daarna kom je in beweging en wandel je in stilte terug naar de startlocatie. Daar lopen we samen nog even in stilte door. We sluiten gezamenlijk af met een affirmatie die past bij het moment. 

Je ontvangt aandachtsoefeningen, waarmee je Sit'n Walk sessies kunt voorbereiden en begeleiden, en hoe je anderen mee kunt nemen.  

We zijn drie uur lang in de natuur aanwezig, ongeacht de weersomstandigheden (behalve bij onweer). Dit betekent een uitdaging én een ware onderdompeling in wat de natuur ons op dat moment geeft. In die tijd laat je je niet afleiden door de wereld die via je telefoon naar binnen wil komen; je gaat even helemaal off-line. Je ontvangt enkele dagen vooraf een lijstje met praktische tips en suggesties. 

Zie https://natuurkrachtig.nl/sitnwalk/ voor meer informatie.

© 2013 - 2024 Opleidingsinstituut De Kleine Parel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel