Shin-Do® - de sleutel tot je innerlijke kracht | individueel, op afspraak | Maarssen

item 1 van 2 Volgende
€ 250,00 (inclusief 21% btw)

Shin-Do® - de sleutel tot je innerlijke kracht - individueel

Data: op afspraak

Tijd: 10:30 - 17:00 uur

Locatie: Maarssen

Trainer: Joost van Rooij

Kosten: € 250,-. Inclusief certificaat, thuisoefeningen, thee, water en koekjes. Je ontvangt een factuur via Chõ Centre, met vermelding van BTW. Dus inschrijven via De Kleine Parel, en betalen via Chõ Centre. 

Ware kracht komt van binnen. Dit is een bekende uitspraak. Maar wat is die ware kracht en hoe ga je ermee om? Overal om ons heen is energie, en ieder mens heeft een eigen energieveld. Dit energieveld is de sleutel tot je ware kracht.

Het energieveld is de overgang van je innerlijke mens met je omgeving. Het laat zien hoe jij als persoon met je omgeving omgaat, maar ook welke invloed je omgeving op jou heeft. Al je gedachten en acties werken door op je energieveld. De kwalitieit van dit energieveld is een afspiegeling van je ware kracht, je innerlijke kracht.

Shin-Do is de leer van energievelden, en helpt je dit energieveld te herkennen bij jezelf en bij anderen. Met eenvoudige oefeningen en praktische voorbeelden leer je, hoe je je innerlijke kracht onder alle omstandigheden in goede conditie brengt en houdt.

Tijdens vier dagdelen worden vier natuurwetten behandeld, die je leren vanuit jouw innerlijke kracht te leven. De cursus is niet zwaar, de oefeningen zijn eenvoudig en door iedereen uit te voeren.

© 2013 - 2021 Opleidingsinstituut De Kleine Parel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel