Tweedehands voor Kind en Kinderpraktijk

Een kinderpraktijk starten of uitbreiden vraagt energie, tijd en geld. Ik wil collega's, die een kinderpraktijk hebben (of gaan starten) de kans geven om materialen voor een vriendelijk tweedehands prijsje aan te schaffen. Al deze materialen heb ik met veel plezier gebruikt in mijn praktijk voor neurologische, sensorische en motorische ontwikkeling. Het is praktijkmateriaal voor coaches, therapeuten, psychomotorisch remedial teachers en iedereen die op zoek is naar materialen om kinderen te helpen bij uitdagingen op het gebied van leren, gedrag, dagelijks functioneren en welbevinden.  Ook bied ik hier tweedehands speelgoed en kinderboeken aan. Alles is in goede staat. 

Prijzen zijn afgestemd op de huidige staat van het materiaal - Sommige materialen zijn zo goed als nieuw, tonen geen sporen van slijtage of zien er uit alsof ze net uit de doos komen. Andere materialen zien er iets minder nieuw uit. De prijs is afgestemd op de staat waarin het materiaal zich bevindt. Hier vind je allerlei materialen in 'nieuw' of zo goed als nieuw' staat. 

De foto's van het materiaal - Sommige afbeeldingen tonen het materiaal in nieuwstaat uit de winkel waar het gekocht is, andere afbeeldingen zijn foto's die ik zelf heb genomen tijdens mijn Garden Sale in Rijswijk. 

Verzenden of ophalen + Betaling - De materialen kunnen opgehaald worden in Rijswijk. Sommige materialen zijn te groot, zwaar of onhandig om op te sturen. Als je het materiaal komt ophalen kun je contant of met Tikkie betalen. Wil je dat ik klein materiaal naar je opstuur, dan komen er de gebruikelijke portokosten bij. Let op: portokosten staan niet vermeld op de bestelbevestiging. Deze worden pas berekend op totaal gewicht van wat je hebt besteld. Je ontvangt een Tikkie waarop prijs + portokosten vermeld staan. Na betaling wordt het materiaal naar je opgestuurd. 

Ruilen of retourneren - Tweedehands materiaal kan niet worden geruild of geretourneerd. 

© 2013 - 2023 Opleidingsinstituut De Kleine Parel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel