Access Bars®

Wat is Access Bars?

Access Bars is werken met energie. Het is een zachte behandeling om rust én ruimte te creëren in je hoofd en in je lijf. Het is een manier om zonder te praten in diepe ontspanning te komen, en vastzittende gedragspatronen, belemmerende gedachten en emoties te veranderen. 

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ en is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen. 

Met Access Bars worden deze punten licht aangeraakt, kan de spanning ontladen, worden belemmerende gedachten opgeruimd, en komt er ruimte vrij om moeiteloos nieuwe mogelijkheden in je leven te creëeren. 

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is. Er zijn Bars voor het lichaam, genezing, controle, gewaarzijn, creativiteit, hoop en dromen, veroudering, seksualiteit, lichaam, verdriet, tijd en ruimte, communicatie, bezit en geld. 

Hoe gaat een Bars sessie in zijn werk en wat doet het?

Wetenschappelijk is aangetoond dat de hersengolven veranderen tijdens de Bars van Alpha naar Theta niveau. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd. Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. De oude bestanden en ongebruikte programma’s die nodeloos energie vragen worden opgeruimd. Wat waarneembaar overblijft is rust en ruimte, en gemak in jouw leven. Dit biedt een grotere ontvankelijkheid voor wat jij werkelijk wenst. 

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je Bars?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het opgeruimd is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie. De meest gemelde resultaten zijn onder andere: diepe ontspanning, toegenomen innerlijke rust, betere kwaliteit van slaap, meer energie, men staat soepeler in het leven en het ‘leven’ gaat allemaal makkelijker. Ook geven mensen aan dat er een verandering in denken plaats heeft gevonden, alsof er een knop om is gegaan en er vanuit ontspannenheid ook relaxter gereageerd kan worden. Het effect is voor iedereen ongeveer hetzelfde, alleen ervaart iedereen het anders. Als de Bars eenmaal zijn aangezet, dan begint de verandering in bewustzijn al. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken. 

  • Acces Bars® at Home | op locatie
    Acces Bars® at Home | op locatie

    Access Bars® At Home

    Data: Op afspraak. Bij het inschrijven kun je in het veld "OPMERKINGEN/REMARKS" enkele voorkeursdata plaatsen, waarop jij en een collega, partner, vriendin of vriend, dochter of zoon, samen Bars willen leren…

    € 300,00
© 2013 - 2022 Opleidingsinstituut De Kleine Parel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel