Sit'n Walk Coach - ervaren én leren | donderdag 23 september 2021

item 1 van 3 Volgende
€ 57,00

Sit'n Walk Coach - ervaren én leren

Locatie: Duingebied Meijendel, Wassenaar

Begeleiding: Arjan Ketelaar, Wil van Kessel

Datum: donderdag 23 september 2021 

Tijd: 12.30-16.30 uur

Kosten: € 57 per persoon

Ervaar hoe je mindful wandelen in kunt zetten als tool bij coaching en therapie. Je wordt midden in de natuur verwelkomd. We starten met de intenties die je meeneemt naar de Sit'n Walk. Met enkele ademhalings- en beweegoefeningen breng je je hoofd en lichaam tot rust en bereid je je voor op het volle gewaar zijn van jezelf, in de natuur. Je richt al je zintuigen op alles wat om je heen is en keert vervolgens naar binnen. Na een bezinning in stilte kom je weer in beweging en wandel je nog even in stilte door. 

Na een korte pauze vertel je over je ervaringen en krijg je informatie op welke manier je de Sit'n Walk in kunt zetten als aanvulling op je bestaande praktijk of als mooi begin van een startende praktijk. Je ontvangt aandachts- en ademhalingsoefeningen, intenties en affirmaties voor overdenking en bezinning en een stappenplan voor de voorbereiding en begeleiding van Sit'n Walk sessies. 

Bijzonderheden: We zijn 4 uur lang in de natuur, ongeacht de weersomstandigheden (behalve bij onweer), en dat betekent een uitdaging én onderdompeling in wat de natuur ons op dat moment geeft. Tijdens die 4 uur laat je je niet afleiden door de wereld die via je telefoon naar binnen wil komen; je gaat even helemaal off-line. Voor het zitgedeelte neem je iets mee om op te zitten (bv. kussentje, kleedje of plastic zak). Je ontvangt enkele dagen vooraf een lijstje met suggesties om het praktische gedeelte te kunnen voorbereiden.  

© 2013 - 2021 Opleidingsinstituut De Kleine Parel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel