Kind in evenwicht® geaccrediteerde jaaropleiding level 1 (KIE 9) | 27 mei, 17 juni, 8 juli, 2 sept, 16 sept 2021 | Bakkum

Vorige item 5 van 5
€ 945,00 (inclusief 0% btw)

Data: 27 mei, 17 juni, 8 juli, 2 september, 16 september 2021 

Tijd: 10:00-16:30 uur

Locatie: Bakkum 

Trainster: Carla van Wensen

Kosten Level 1: € 945,- inclusief vegetarische lunch, het boek Opgroeien in evenwicht (uitgeverij SWP), een manual en flowcharts, certificaat van deelname.

Accreditatie: KTNO met 2 EC. Kind in evenwicht® is CRKBO geregistreerd en vrijgesteld van BTW.

Groepsgrootte: max. 10 deelnemers     

Voor wie? Coaches, therapeuten en zorgverleners die lichaamsgericht werken

Cursusinhoud:

Wat doe je als een kind blokkeert door zijn emoties? Niet begrepen hoofpijn heeft of buikpijn? Wat doe je wanneer het zich alleen maar kan uiten in woede, verdriet of clownesk gedrag? Wat kun je doen wanneer je voelt dat er iets is met het kind, maar niet kunt ontdekken wat? Met behulp van Kind in evenwicht® (KIE) kan de oorzaak van fysieke - en emotionele spanningen inzichtelijk gemaakt worden, begrepen en daardoor verwerkt.

Ben je zorgverlener, therapeut of coach en werk je lichaamsgericht met het kind? Weet of voel je dat het kind vastloopt maar kun je niet precies ontdekken wat er speelt? Dan is deze scholing misschien iets voor jou.

Je leert (en ervaart zelf) hoe geblokkeerde gevoelens en emoties op een speelse manier inzichtelijk gemaakt kunnen worden en verwerkt. Je leert hoe vroegkinderlijke (geboorte) trauma s of verwarrende/heftige gebeurtenissen impact hebben in het nu en het kind blokkeren in zijn denken-voelen-doen. Speels en luchtig kom je tot de kern en doorzie je de belemmerende patronen. Het werkt razendsnel en bijzondere bijkomstigheid is dat het kind niet hoeft te praten als het daar geen zin in heeft. De spieren vertellen het verhaal.

De eerste dag leer je te werken met ‘de kapstok’ van Kind in evenwicht, de volgende dagen leer je hoe je deze kunt integreren in je werk met het kind.

Wat levert deze scholing op?

Na deze scholing ben je in staat om samen met het kind speels en luchtig te ontdekken waarom het vastloopt met zijn emoties en gevoelens, wat de oorzaak is en wat er nodig is om het op te lossen. Vervolgens kun je een bijpassende therapie aanbieden en uitvoeren. Omdat je de lesstof zelf oefent en ervaart, krijg je veel persoonlijke inzichten mee. 

Aan bod komen de volgende onderwerpen:

  • De o-ring test (uit de toegepaste kinesiologie)
  • Neuro-emotionele Integratie (NEI)
  • Breinontwikkeling 
  • Persoonlijkheidsontwikkeling
  • Coaching
  • Integrale geneeskunde, je leert over meridianen, chakra’s, immuunsysteem en hoe deze te koppelen aan het brein, het bewegen en de ontwikkeling van het kind.
  • De invloed van de prenatale periode, conceptie, zwangerschap, geboorte, ziekte, stress en trauma

Na het gevolgd hebben van level 1 kun je doorstromen naar level 2.

© 2013 - 2021 Opleidingsinstituut De Kleine Parel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel