Ademzorg voor Kids - Coach | Startdatum 13 september 2021 (9 data in totaal)

item 1 van 2 Volgende
€ 645,00

Ademzorg voor Kids Coach

Data: 13 september, 20 september, 27 september, 4 oktober, 11 oktober, 25 oktober, 8 november, 15 november en 22 november, 2021. 

Schema: Er zijn 9 Zoom-bijeenkomsten van 9.15-11.30 uur.

Trainer: Will Missot

Locatie: online via Zoom

Prijs: € 645 

Inhoud

Ademzorg voor Kids Coach

Alles begint met adem, ook de hulpverlening!

Ademen en leer- en gedragsproblemen is een verbinding die slechts bij weinigen bekend is, maar veel vaker voorkomt en veel groter van invloed is dan de meesten denken. De aandacht voor ademproblematiek als (mede) oorzaak voor ontwikkelings- en leerproblemen is bekend bij de wetenschap. Maar nog niet in het onderwijsveld. Het is tijd om daar verandering in te brengen.

Als eerste initiatief heb ik in 2020 de facebookgroep CNLS Ademtherapie voor professionals opgericht, die nu bijna 200 leden telt en ben ik gratis zoomsessies gaan geven om het belang van ademen in relatie tot leer- en gedragsproblemen onder de aandacht te brengen. Maar dat is niet genoeg, want er moet geleerd worden hoe de meestal verborgen ademproblematiek geobserveerd, gediagnostiseerd en aangepakt kan worden. Vandaar deze opleiding.

We hebben het niet over ademproblematiek en gezondheidsklachten zoals bijvoorbeeld astma. Nee, het gaat puur om de grote invloed van ademen op leren lezen, rekenen, spellen en op concentratie, automatiseren en gedrag (adhd, add, agressie, irritatie, motivatie).

In de cursus leer je kennismaken met de principes van juist ademen en ademontregeling. Je leert je eigen ademvaardigheid vergroten door een praktische invulling vanuit een brede theoretische basis.

Vervolgens worden de verbindingen gelegd tussen ademen, slapen, voeding, leerproblemen en gedrag.

Ademzorg voor Kids richt zich op een brede diagnosestelling en aanpak van leer- en gedragsproblemen bij kinderen.

Gepubliceerd d.d. 10.03.2021 

© 2013 - 2021 Opleidingsinstituut De Kleine Parel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel