Acces Bars® at Home | op locatie

item 1 van 1
€ 300,00

Access Bars® At Home

Data: Op afspraak. Bij het inschrijven kun je in het veld "OPMERKINGEN/REMARKS" enkele voorkeursdata plaatsen, waarop jij en een collega, partner, vriendin of vriend, dochter of zoon, samen Bars willen leren geven en ontvangen. We kijken dan of het in de agenda past. Daarna kunnen jullie als Bars Practitioners aan de slag.

Cursustijden: 10.00 tot 17.00 uur

Locatie: Woon of werk je in de regio Haaglanden, Midden-Delfland, Westland of Bollenstreek, dan kom ik naar je toe. Je vraagt je vriend/vriendin om naar jouw huis of praktijk te komen. Makkelijk en vertrouwd in je eigen omgeving. 

Trainer: Wil van Kessel

Cursuskosten

Beginners: € 300,00 (opmeringen/remarks: BEGIN). Herhalers: € 150,00 (opmerkingen/remarks: HER). Kinderen tot en met 15 jaar*: gratis (opmerkingen/remarks TOT15). Jongeren van 16 en 17 jaar*: 50% korting (opmerkingen/remarks TEEN).

Vermeld bij bestelling de juiste korting in het veld 'Opmerkingen/Remarks'. Op de factuur wordt de korting doorgevoerd. 

*Kinderen en jongeren kunnen alleen deelnemen indien zij met een betalende volwassene deelnemen. 

Inhoud: 

Ontdek hoe een Bars sessie het leven van jezelf en de ander positief kan veranderen.Deze techniek is eenvoudig te leren, iedereen kan vingers plaatsen op een hoofd! Je werkt met de energie die in het lichaam aanwezig is, en (weer) kan gaan stromen door een Access Bars behandeling. Je leert niet alleen een Access Bars Sessie te geven, maar ervaart ook hoe het is om Bars te ontvangen en wat het met jou doet. Na het volgen van deze Access Bars Class kun je de technieken toepassen, en heb je zowel privé als in een eigen praktijk een bijzondere tool om rust en ontspanning te creëren. 

Je krijgt achtergrondinformatie over Access Bars, je leert de krachtige tools die je tijdens Access Bars kunt inzetten en de 32 punten worden uitgelegd. Door het zacht aanraken van die punten op het hoofd, komt er rust, blokkades worden opgeheven, er ontstaat meer ruimte, en energie gaat meer stromen.  

Je ontvangt en geeft zelf 2x een volledige Access Bars® sessie. Ter ondersteuning ontvang je een Nederlandstalig handboek en twee geplastificeerde kaarten, die je kunt gebruiken tijdens het geven van een Bars sessie. Hierna ben je gecertificeerd om Access Bars sessies privé of in eigen praktijk te geven. Ook kun je meedoen aan bars-swaps, waarbij je Bars uitwisselt met Access Bars collega's. 

© 2013 - 2021 Opleidingsinstituut De Kleine Parel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel