JAMARA Basis (online training)

item 1 van 3 Volgende
€ 195,00

JAMARA Basis (online training)

Data: de afspraken worden in overleg ingepland

Aantal: 6 bijeenkomsten van 60 minuten

Locatie: online 

Kosten: € 195,-

Trainer: Wil van Kessel (CNLS gecertificeerd Jamara Trainer)

Inhoud: 

1e bijeenkomst: Na een eerste kennismaking wordt de beginsituatie vastgesteld. Hoe oud is het kind, wat is het rekenniveau volgens school, hoe scoort het kind op een korte test van plus- en minsommen? De eerste basisoefeningen worden uitgelegd. Je gaat hiermee 5x per week aan de slag. Investering per dag: 5 minuutjes voor Jamara, 5 minuutjes voor bijbehorende beweegoefeningen. 

2e t/m 5e bijeenkomst: Er wordt gekeken naar de vorderingen: is de techniek goed uitgevoerd, hoe vordert getal- en hoeveelheidsbegrip? Lukt het om de plus- en minsommen uit te voeren? Hoe gaan de beweegoefeningen? Afhankelijk van de vorderingen komen er nieuwe oefeningen bij. Deze worden met het kind samen uitgevoerd, 5 x per week, met 5 minuutjes effectief Jamara rekenen.

6e bijeenkomst: In deze bijeenkomst wordt een test afgenomen, die vergeleken wordt met de beginsituatie. Er wordt gekeken of het kind voldoende 'op niveau' is. Indien dit nog niet het geval is, kunnen afspraken gemaakt worden voor een vervolgtraining. 

Tussentijdse evaluatie: indien gewenst wordt er tijdens deze periode 3x keer meegekeken met de oefeningen.

© 2013 - 2021 Opleidingsinstituut De Kleine Parel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel